понеделник, 27 юни 2011 г.

Извънредна пресконференция Elevation новини Разлог рок фест: Организаторите канят всички медии да зададат въпросите си към LOOP ELEVATION

Elevation музикален рок фестивал Разлог 2011
Организаторите съобщават на официалният сайт на фестивала LOOP ELEVATION, днес 27 Юни от 14:00 ч., в Radio cafe София ще се състои извънредна пресконференция, на която могат да присъстват всички желаещи медии.

Организаторите благодарят на всички посетители на фестивала за проявеното разбиране и търпение, на техните партньори и на медиите за оказаната подкрепа.

LOOP ELEVATION не пребори времето и организаторите не успяха да реализират втория ден от фестивала. Бандите дойдоха, но не се докоснаха до страхотната българска публика. Обещаха да се върнат в България за един нов и силен концерт. Тук ще видите интересни снимки от подготовката на феста, музикални изпълнители от първия ден на фест и 360° Панорама LOOP Elevation 2011

Elevation фест беше прекратен


Припомняме, че на 25 Юни - вторият фестивален ден от дългоочаквания концерт не се състоя поради лошото време и много силните ветрове на голямата поляна над Разлог, в подножието на Пирин планина. Достъпът на хора до терена на фестивала беше временно забранен първоначално до 14.00 ч., но до 17:00 ч. той още не бе възстановен и в крайна сметка бе взето решение за прекратяване на концерта. По тогавъшни данни от НИМХ скоростта на вятъра е била между 80 и 100 км в час. Да се надяваме поне, че това няма да се повтори и на следващият голям фестивал - Банско Джаз Фест.

Концерт компенсация за феновете


Заговори се за концерт - компенсация след време, но кои банди ще включват и кога не е ясно. Организаторите вчера пуснаха отново официално съобщение: "Бандите дойдоха, но не се докоснаха до страхотната българска публика. Обещаха да се върнат в България за един нов и силен концерт. Организаторите благодарят на всички посетители на фестивала за проявеното разбиране и търпение, на нашите партньори и на медиите за оказаната подкрепа".

Още интересни теми:
360° изглед от LOOP Elevation
Elevation Music Festival прекратен
Elevation Music Festival Разлог
Израелци ще почиват в село Баня
Нов плувен басейн в село Баня
Ново заведение отвори врати в село Баня
Selo-Banya.com информационен туристически портал на село Баня
Минерален плаж Баня откри новият плувен сезон
ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, Баня с победа на Млад огнеборец
Великден - традиции в село Баня, Благоевградско
Деца от Баня разбиха елитна гимназия в Банско

1 коментар:

  1. Дайте повече инфо след тази конференция. Би било добре да ни осведомите във Фейсбук групата на феста.

    ОтговорИзтриване

ЗА ДА ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР !!!

За да оставите коментар е необходимо да изберете опция "Анонимен" или да използвате един от социалните профили, посочени в падащото меню "Изберете потребителски профил:". Препоръчително е обаче да посочвате името си.

МОЛЯ, ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ СИ САМО НА КИРИЛИЦА *** КОМЕНТАРИ НА ЛАТИНИЦА НЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ, ОСВЕН АКО НЕ СА НАПИСАНИ НА АНГЛИЙСКИ !!!

Популярни публикации

ИНТЕРЕСНИ

БЛОКИРАН FACEBOOK

Общо показвания

Dating websites business profiles sale

Trendy Limes Blog - Comming soon

Trendy Limes Blog is coming soon. This will be a new Upscale Social Marketing News Blog for sweet Trendy Events, Social Networking, Integrated Marketing, Global Fashion Parties and Good cause campaigns - most popular Topics on the new site is comming very soon.

South America: New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Miami freelance writing. Europe: Vienna, Sao Paolo, Barcelona, Sofia, Berlin, Rome, Milan

Keep in mind that the new Trendy Limes Blog is not connected by any way to Trendy Lime Inc. San Francisco, USA. Trendy Limes Blog is a separate and Brand new Social Media site, not a company.